Peeling pentru pete

Un peeling chimic intens, care vine în ajutorul tenului pătat. Cu acizi ce au o concentrație mai mare și efect mai intens. Bonus, te ajută cu ridurile fine și porii dilatați.

Când vorbim de exfoliere în tratamentele faciale vorbim și despre rezultate mai intense. 

Exfoliere avem la mezoterapie (microneedeling sau dermapen) și la peelingurile chimice care au în componența lor acizi cu concentrație mare de substanță activă. 

Astăzi vreau să îți prezint un peeling chimic intens care vine în ajutorul tenului pătat. 

Acizii care își umflă mușchii pentru lupta cu petele sunt: acigul rozmarinic, cafeic și hexilresorcinol. 

➡️ Acidul rozmarinic se obține din frunzele de rozmarin și este utilizat în produsele de îngrijire a pielii pentru îmbunătățirea texturii pielii și reducerea petelor.

Are proprietăți anti-inflamatorii și antioxidante, care ajută la calmarea și protejarea pielii. 

➡️ Acidul cafeic, obținut din cafea, maximizează beneficiile acidului rozmarin contribuind și la ameliorarea liniilor fine și la îmbunătățirea tonusului. 

➡️ Hexilresorcinolul, puternic antioxidant, face aceleași lucruri ca cele de mai sus doar că împreună sunt spaima petelor. 

Dar ca să vezi… 

? Pentru ca acest tratament să fie și mai eficient se pupă de minune cu mezoterapia (pe care o ai CADOU la tratament) iar numărul minim de ședințe necesare e de 6 proceduri la distanță de 10-15 zile în funcție de exfoliere.

Te aștept cu un pachet special de 4 ședințe plătite și ultimele 2 gratuite). Prețul pe ședință este de 290 de lei.

Ca durată, stai cam puțin cu mine (deși prinde bine dacă ai un program încărcat), doar 40 de minute, dar putem continua oricând cu un masaj facial. Timp să fie!

Dă-mi un semn dacă vrei să facem o programare și eu te aștept cu o cafea/ceai și voie bună (și ciocolată, asta e omniprezentă) ?