Selectează o Pagină

Bine ai venit!

Eu sunt Aliana, make-up artist, dermopigmentist și estetician cu o experiență de peste 5 ani.

Îmi place enorm de mult ce fac și vreau să-ți transmit prin munca mea și ție energia mea. Vei vedea ce frumos e să fii mereu cu zâmbetul pe buze.

Nici nu mai știu exact cum de m-am hotărât sa fac un curs de machiaj. Îmi amintesc doar ca stăteam în pat, cu laptopul în brate și cautam școlile de make-up din Timișoara. Cred ca nici pentru facultate nu mi-am vatit capul sa caut ceva atât de amănunțit. Știam ca am un buget restrâns, asa ca să o dau în bara cu primul curs era exclus! 

Știm că îmi place mult și mi se părea stat de ușor, abia apoi am învățat ca nu e chiar atât de ușor, dar ca e și mai fain decât credeam.

M-am înscris pe mai multe grupuri, pentru ca voiam sa cer sfatul altor fete care profesau deja, legat de ce școală de make-up sa aleg. În urma cu 6 ani nu erau la fel de multe ca acum, dar tot erau destule, aveam nevoie de recomandări. Atelier Pasis și Nikolas Make-up Academy erau cela mai recomandate. Am sunat la ambele pentru mai multe detalii și am ales sa merg la Nicolas. 

Când am participat la primul curs de machiaj aveam impresia ca am pășit în gura leului. Fetele de la curs discutau despre tot felul de branduri renumite și scumpe și despre tot felul de make-up artiști faimoși dar despre care eu nu am auzit niciodată.

Ele vorbeau despre cea mai buna metoda de aplicare a fondului de ten. Ba susțineau buretelul, ba susțineau diferite branduri de pensule, pe când eu știam sa îl aplic doar cu degetul.

Și totuși, am fost parcă hipnotizata de machiaj  încă de la prima lecție. Absorbeam orice informație mai ceva ca un burete și eram uimită de cât de ușor poți sa reții o informație care îți place.

Imi ieșeau machiajele atât de bine, chiar dacă nu mai pusesem mana pe o pensula sau pe un burețel de machiaj pana atunci. Înainte de curs machiam cu degetul. Nu cunoșteam niciun make-up artist renumit și si brandurile de produse îmi erau străine, iar unele fete de la curs doar despre asta vorbeau. Nu voiam sa se prindă ca nu le știu. Atunci mi-a părut rău că nu m-am uitat măcar la două-trei tutoriale înainte sa merg la curs. 

Țin minte ca într-o zi de curs a trebuit sa facem linia de tuș. A fost singura chestie care mi-a dat cu virgula. M-am dus acasă, m-am pus pe plâns și șingura m-am și consolat iar a doua zi am făcut-o perfect 😁

Când am văzut cât de apreciata am fost la curs, atunci am știut ca asta vreau sa fac de acum încolo. Nu îmi venea sa cred cât de mult poate schimba machiajul, și nua refer doar fizic. Se vedea chiar și la modelele care veneau la curs ca era schimbat ceva și în interiorul lor. Se vedea cum se simțeam mai încrezătoare, mai frumoase, nu le venea sa creadă ca pot fi atât de frumoase iar mie nu îmi venea sa cred ca eu am contribuit la asta. E greu de pus în cuvenite senzația, dar e una dintre cele mai faine pe care le-am trăit. Țin minte ca a venit o doamna la machiaj la mine acasă și când s-a văzut a început sa plângă de bucurie iar eu eram toată precipitata sa nu îți strice machiajul.

Imi amintesc și când le-am spus alor mei ca asta vreau sa fac pe viitor, ca vreau sa machiez când voi fi mare. Eram în E2, plecam de la curs spre casa și atunci i-am spus mamei pe unton hotărât ca asta vreau sa fac. Încă nu voia sa asculte. Încă nu voia sa accepte ca am făcut facultatea de litere dar ca nu voi lucra în domeniu,  ba mai mult a trebuit sa ma înscriu și la masterat pentru a le face lor hatarul. Dar nu conta, eu mandra de mine, ca știam ca am plătit cursul, care nu era chiar ieftina , din banii de majorat. 

 

Doar ca abia după curs începea greul, când a trebuit sa îmi cumpăr produsele și nu aveam nici măcar o clienta. În ceea ce privește produsele de machiaj, baza bazei era minim 1000 de euro. Voiam sa lucrez chiar de la început cu produse de calitate. Mai bine mai puține și bune decât mai multe și proaste. Îmi mai rămăsese ce e din bugetul de la majorat, dar nu suficient. Am împrumutat 1600 de lei de la un prieten și m-am descurcat. Nu voiam sa le cer alor mei pentru ca știam ca nu m-au fi încurajat și eram eu speriata destul, nu aveam nevoie de frici în plus și nici nu voiam sa le spun cât m-a costat „hobby-ul” meu. 

 

Îți dorești aceste lucruri pentru tenul tău?

Dă-mi un semn și facem o programare în limita locurilor disponibile.

Vrei un pensat bonus?

Dacă îți faci o rezervare acum primești bonus un pensat (valoare tk).

+40722316110

Aliana Beauty & Make-up

+40722316110

Strada Romulus 34B, ap 3/1, Timișoara

0722 316 110

Hai să socializăm!

SERVICII

Machiaj profesionist

Tratamente faciale

Tatuaje cosmetice

Mezoterapie

Curs automachiaj

Ai garanție de 30 de zile! Dacă nu ești mulțumiță de serviciile mele, îți pot returna banii în termen de 30 de zile.

Pin It on Pinterest

Share This