Este recomandat să te razi înainte de tratamentul cu epilare definitivă cu laser pentru a obține pielea de catifea mult visată.

Îți las aici o listuță cu câteva motive pentru care această etapă pregătitoare este necesară:

1. Eficiența tratamentului:

Lungimea firului de par influențează eficiența epilării. Laserele sunt gândite pentru a vizualiza și a ținti melanina din firul de păr (pigmentul care dă culoare părului).

Dacă părul este prea lung, energia laserului va fi dispersată pe toată lungimea firului de păr. În loc să se concentreze 100% pe rădăcină, procentul va fi mai mic și atunci șansele ca rădăcina să fie distrusă scad și ele.

2. Protecția pielii:

Rădăcina firului de păr este ținta principală a laserului, nu pielea în sine. Dacă părul este prea lung, energia laserului poate fi absorbită în exces de păr și poate genera căldură în exces, ceea ce poate duce la disconfort sau chiar la leziuni ale pielii.

Prin urmare, razarea înainte de tratament poate ajuta la protejarea pielii și la reducerea riscului de efecte secundare nedorite.

În caz că ai uitat și ai ajuns deja la programare, nu-ți face griji. Am o colecție impresionantă de aparate de ras de unică folosință. ?

3. Vizibilitatea firelor de păr:

Razarea înainte de tratament permite specialistului să observe și să evalueze mai bine densitatea, textura și culoarea firelor de păr în zona pe care se lucrează.

Avand aceste informații, laserul poate fi ajustat cum trebuie pentru a obține cele mai bune rezultate posibile în funcție de caracteristicile individuale ale firului de păr și ale pielii.

Este important să urmezi instrucțiunile și recomandările specialistului înainte și după procedură pentru a-i asigura eficacitatea și siguranța. În unele cazuri, specialistul poate avea recomandări specifice în funcție de tipul tău de piele și de păr, deci este întotdeauna bine să soliciți sfatul unui profesionist înainte de a începe tratamentul.

Consultația este gratuită așa că te aștept cu drag! ?