Da, laserul pentru epilare definitivă emite radiație în timpul tratamentului.

Cu toate acestea, este important să înțelegem că aceasta este o formă de radiație non-ionizantă și ❗NU ESTE PERICULOASĂ ca radiația ionizantă, cum ar fi razele X, radonul sau radiația nucleară.

Radiația emisă de laserul utilizat în tratamentul cu laser pentru epilare este în spectrul luminii, de obicei în domeniul vizibil sau infraroșu. Această radiație este direcționată și controlată în mod specific pentru a penetra în foliculii de păr (rădăcinile) și a-i deteriora, fără a afecta pielea din jur.

Alte exemple de radiații non-ionizante ar fi telefonul, cuptorul cu microunde, radiațiile UV (emise de soare) sau chiar terapia cu infraroșu. Dacă ați avut vreo durere de spate și ați fost la fizioterapie, știți despre ce vorbesc.

Dacă nu v-ați îngrijorat niciodată de exemplele de mai sus, atunci nu ar trebui sa aveți nicio îngrijorare cu privire la epilarea cu laser, pentru că radiația emisa de acesta intră în aceeași oala cu radiația emisă de telefonul pe care îl folosim zilnic ?

Cu toate acestea, este important ca tratamentul cu laser să fie efectuat de către un tehnician calificat, care să aibă cunoștințe și experiență în utilizarea corectă a echipamentului laser.

Înainte de a începe tratamentul cu laser pentru epilare definitivă, este recomandat să discutați cu specialistul pentru a obține informații detaliate despre procedură, riscuri și beneficii, precum și pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le puteți avea în legătură cu utilizarea radiației laser.

Consultația este gratuită așa că vă aștept cu drag ?.