Curs de îndepărtare a tatuajelor nedorite

Creste-ți numărul clientelor și ajută-le să aibe sprâncenele pe care și le doresc.

Lucrează la standardele la care meriți, avand rezultate naturale, fără să adaugi strat după strat. Asta nu ajută nici clienta și nici reputația ta pentru că rezultatul nu e cel dorit.

Bună! Numele meu este Aliana Mîț și lucrez în domeniul dermopigmentării de mai bine de 5 ani.

Am urmat mai multe cursuri pentru că în acest domeniu mereu și mereu e loc de evoluție. Tot timpul apar tehnici noi, aparate noi, pigmenți noi iar noi, în calitate de profesioniști trebuie mereu să fim pe val. 

Mi-a plăcut să mă ocup de sprâncene dintotdeauna. Mereu am fost curioasă să văd cum îmi pot ajuta cât mai bine clientele mai ales când am aflat că sprâncenele contează în proporție de 70% din fizionomia feței. 

Văzând că diverse tratamente nu funcționează și că aranjatul lor e o corvoadă pentru majoritatea femeilor m-am apucat de micropigmentare. 

Dacă ai un minim de experiență în acest domeniu știi și tu că dai peste tot felul de cliente și toate au în comun lipsa de răbdare. Vor totul cum bați din palme. Abracadabra sprâncene perfecte. Fără coji, fără durere, fără întreg procesul de îngrijire. Vor să acoperi alte tatuaje prost făcute care ba au forme asimetrice, ba codițe prea lungi, ba s-au schimbat în te miri ce culoare. 

Am avut și eu astfel de cliente și încă am. 

Din dorința de a nu le refuza, chiar și când poate ar fi trebuit să o fac, adăugam strat după strat, încercând ba să neutralizez, ba să acopăr. În timp însă am descoperit că indiferent de eforturile mele, apăreau 2 situații:

Ori clienta nu era 100% mulțumită pentru că visa la un rezultat natural pe care și eu l-aș fi vrut, ori clienta era mulțumită dar eu nu eram. Pentru că știam că dacă aș fi tatuat pe piele curată rezultatul ar fi putut fi spectaculos.

Cum s-a schimbat totul pentru mine?

Simplu și rapid. Am făcut primul meu curs de îndepărtare a tatuajelor. Am ales metoda chimică pentru că era mai la îndemână fără să fiu nevoită să investesc într-un laser. Cumperi soluția și o folosești până când se termină.

Am avut rezultate frumoase încă de la început. Dar voiam și mai mult, și mai vizibil, și mai rapid, pentru că îndepărtarea chimică își face ea treaba și are rolul ei bine stabilit, dar pentru tatuajele acelea închise, adânci sau în mai multe straturi era nevoie de mai mult. Așa că am ales să investesc într-un laser și un alt curs și să fac o treabă bună până la capăt.

Când investești în tine nu ai cum să nu ajungi la rezultate spectaculoase. Și alți dermopigmentiști au făcut asta și numărul clienților s-a dublat.

Când adaugi încă un serviciu important pe lista ta și îl mai faci și bine, automat îți crește stima de sine ceea ce înseamnă și rezultate mai bune.

Mai multe servicii ⏩ mai multă încredere ⏩ mai mulți clienți mulțumiți ⏩ mai multe recomandări ⏩ mai mulți bani ⏩ mai multe vacanțe/ cursuri/ shopping ⏩ mai puține griji/ stres/ nopți nedormite.

În momentul de față întreg pachetul costă 1600 de lei chiar dacă valoarea lui ar fi 2500, acestea putând fi achiziționate și separat:

– metoda chimică – 1000 de lei
– laser – 1000 de lei
– tratamente rejuvenate și peel carbon – 250 de lei
– tips&triks postări Facebook și Instagram – 250

Nu te mai uita la lucrările marilor artiști de pe Instagram fără să treci la acțiune. Nu uita, și ei au pornit de la 0. Dar au investit în ei, au învățat, au exersat și apoi iar au investit, au învățat și exersat din nou. Orice lucru bine făcut implică muncă și investiție în tine. Chiar și faptul că ți-ai alocat timp să citești asta și să cercetezi noutățile din domeniu, ai investit deja în tine.

Dacă vrei să evoluezi și mai mult, nu-ți lăsa clientele să aștepte.

Alege rezultatele acelea pe care ți le dorești fără să bagi mizeria sub preș și să adaugi un alt strat de pigment. Clientei nu-i va plăcea și va merge la alt dermopigmentist ca la care se va plânge de tine, chiar dacă tu ai făcut tot ce-ai putut ca s-o ajuți.

Îți dorești aceste lucruri pentru tine?

Dă-mi un semn și îți dau mai multe detalii sau facem o programare (în limita locurilor disponibile).

+40722316110

Aliana Beauty & Make-up

+40722316110