Foliculita poate fi redusă sau eliminată în urma epilării cu laser, însă timpul necesar pentru dispariția completă a foliculitei poate varia în funcție de mai mulți factori.

Acești factori includ

➡️severitatea foliculitei
➡️tipul pielii
➡️culoarea
➡️grosimea firelor de păr
➡️numărul de sesiuni de epilare cu laser pe care le urmează o persoană

Epilarea cu laserul implică utilizarea unui fascicul de lumină concentrată pentru a distruge foliculii de păr (rădăcinile). În timp, acest proces poate slăbi sau distruge complet foliculii de păr afectați de foliculită, ceea ce poate reduce simptomele și frecvența apariției acesteia.

Dacă ai foliculită și vrei să încerci laserul pentru a o trata, este recomandat să consulți un dermatolog sau un specialist în epilare cu laser.

De cele mai multe ori aceste consultații sunt gratuite, cel puțin la mine asa e. Și astfel poți avea o evaluare personalizată și o estimare a timpului necesar pentru a obține rezultatele dorite în funcție de situația ta particulară.

De obicei, se recomandă aproximativ 6 sesiuni de epilare cu laser pentru a obține rezultate optime și pentru a trata complet foliculita dar cel mai sigur este să apelezi la o consultație privată.

Te aștept cu drag la o consultație gratuită ?