Pensat Profesional Timisoara

Poate ți s-a întâmplat și ție să ajungi la cate un salon și să rămâi cu mai puțin de jumătate din sprâncenele bogate pe care le aveai înainte.

… și de bun simț nici nu ai zis nimic…

Stai liniștită, nu ești singura. Și eu am pățit la fel, undeva prin liceu, unde criminalul era cosmeticiana mamei. M-am trezit cu niște jumătăți de cerc de toată frumusețea.

Din poveștile de pe la salon, am aflat că mai mult de 80% dintre clientele mele au avut parte de același tratament, cel puțin odată în viață.

Mai e și varianta să fi prins perioada în care se purtau sprâncenele subțiri și  acum să dai orice să le ai ca-n vremurile bune.

Doar că încă nu ai găsit pe cineva care să ți le aranjeze așa cum îți dorește inimioara.

Imaginează-ți cum ar fi să mergi la un salon unde cosmeticiana îți desenează prima data sprancenele și așa alegeți forma împreună.

Nu sună rău, nu-i așa?

Eu îmi tratez cilentele așa cum mi-ar plăcea mie să fiu TRATATĂ. ?

Sincer îți spun, foarte rar am parte de cliente care au sprâncene groase și dese, așa că merg pe principiul „Fă rai din ce ai”  ?

Uite cum procedez eu: 

De fiecare dată, înainte de procedură îți explic ce formă te-ar avantaja si discutăm și golurile pe care le ai pentru a nu avea vreo surpriză la finalul procedurii.

 Tu îmi spui ce ți-ar plăcea, ce nu ți-ar plăcea și trecem la următorul pas:

 Dacă nu vizualizezi ce îți spun sau ești nehotărâtă, le desenăm și numai bine înveți și cum să ți le machiezi singurică.

Mai mult decât atât, primești și sfaturi.

Le vrei mai dese?

Nicio problemă! Îți pot spune ce să le faci în fiecare zi pentru a avea sprâncenele pe care ți le dorești iar la salon le putem vopsi pentru a mai acoperi din goluri sau pentru a schimba culoarea. 

Îți spun și ce produse de make-up ți se potrivesc cel mai bine. La cât de largă e piața, probabil că esti confuză și nici nu mai știi care e cea mai bună variantă pentru tine.

 Le vrei mai rare?

 Aici e și mai ușor. Pensăm, tundem și filăm cu drag și spor acolo unde e nevoie.

Le putem decolora și vopsi pentru a nu ieși atât de mult în evidență sau dacă nu vrei asta, îți pot da tipsuri de make-up pentru aceleași rezultate?

Orice ai alege, sunt la dispoziția ta.

Mai am o surpriză ?

Din luna mai am introdus un nou produs de care poți beneficia în timpul pensatului. Plasturi sub ochi. Pentru doar 10 lei în plus, ai parte de:

-relaxare-piele mai luminoasă

 -revigorare-detoxificarea pielii de sub ochi

-o ușoară ameliorare a pungilor de sub ochi-piele catifelată.

 Dar să revenim la sprancene ?

Prețul unui pensat este de 50 de lei iar dacă nu îți place ce vezi în oglindă, primești 100% banii inapoi.

I-auzi. Nu credeai că e posibil, nu-i așa? Consider că dacă nu te pot ajuta, nu îți merit banii.

Dacă-ți sună bine ce am zis mai sus, dă-mi un semn și facem o programare. 
Te pupăcesc, Ali??

Uite ce spun alte cliente:

 

Review Aliana Pensat
Review Valentina Aliana
Review Evelyn Pensat